Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Els estudiants del Campus d’Alcoi de la UPV ‘premien’ als professors i el personal de la ‘Gala de la Carabassa’

Les festes del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ja han començat. L’Àgora ha acollit la tradicional Gala de la Carabassa en la qual els estudiants lliuren als professors i personal els seus populars premis. Les festes del Campus estan organitzades per la Delegació d’Estudiants.

La gala ha estat amenitzada pel departament de Modern de l’Escola de Música Crescendo. La pregonera d’aquesta edició ha sigut la subdirectora Formació Permanent, Títols Propis i Formació En línia, Lucía Agud, qui ha dedicat també alguns ‘premis’ als estudiants.

Durant la gala han intervingut el director del Campus d’Alcoi de la UPV, Pau Bernabeu i el delegat d’estudiants, Samuel Gil. L’acte ha sigut conduït pels estudiants Ángela García i Ángel Lleixa.


Els premis

El lliurament de premis, ha començat amb les competicions esportives corresponents al Torneig Campus organitzades pel Servei d’Esports, per a donar pas a continuació a la resta de premis que s’atorguen cada any en la gala.

Els premis atorgats a Primer i Darrer Tro han sigut per a Teo Borderá (Grau en ADE) i Elsa Bataller (Grau en Informàtica Industrial i Robòtica). Igual que els premis a professors i personal, el Primer i Darrer Tro també són triats pels propis estudiants.

El premi ‘Cafeteria’ va ser per a Pedro Montalbes. El premi ‘Administració’ va ser per a David Gutiérrez. El premi ‘Rambo’ va ser per a David Piña. El premi ‘Taronja’ va ser per a Antonio Arques, mentre que el premi ‘Llima’ va recaure en el professor Adolfo Ferrer. Per part seua, el premi ‘Carabassa’ el va recollir la professora Margarita Mora. La ‘Festera d’Honor’ va ser per al professora Silvia Sempere. La subdirectora Lucía Agud va recollir el premi a la més ‘Fashion’ i el premi ‘Missing’ va recaure en Rafael Revert. El premi RAE va ser per a Jorge Masiá, mentre que el premi ‘Cafeïna’ va ser per a Maria Leonor Pla. Finalment el premi ‘Culturista’ va ser per a Julio Miró i el ‘Don Limpio’ per a Begoña Pascual.

 


Notícies relacionades:

232