Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Enhorabona, Deportivo

Enhorabona

L’Ajuntament felicita el CD Alcoyano per la seua classificació per a Huitens de final de la Copa del Rei

El CD Alcoyano va véncer ahir per 2 a 1 al Real Madrid en el partit de Setzens de Final de la Copa del Rei de futbol. El duel va tindre lloc a porta tancada en el Camp Municipal El Collao.

Des de l’Ajuntament es vol felicitar el Club Deportivo Alcoyano pel seu gran partit en un moment complicat per a la ciutat, els jugadors ho van donar tot per a guanyar. Igualment es vol donar l’enhorabona a l’afició que es va quedar a casa malgrat aquest duel històric.

Militao va avançar als visitants en l’últim minut de la primera part, però l’equip d’Alcoi va demostrar per què de la frase ‘Més Moral que l’Alcoyano’ i no va deixar de lluitar. En el minut 80, Solbes va empatar l’encontre portant el partit a la pròrroga, en la qual mancant cinc minuts per al final Juanan va posar el 2 a 1 en el marcador, quan l’Alcoyano estava amb un jugador menys per l’expulsió de Ramón.

El sorteig de huitens de final se celebra el divendres 22 de gener a les 13 hores. El sorteig serà transmés pel canal de Youtube de la RFEF. S’aparellaran, per sorteig, fins on siga possible, als clubs de categoria inferior amb els de la superior, i així fins a completar els huit enfrontaments.

L’eliminatòria, a partit únic, se celebrarà els dies 26, 27 i 28 de gener de 2021 en les instal•lacions esportives dels clubs de categoria inferior i, si foren de la mateixa, en les dels clubs la bola dels quals siga extreta en primer lloc.

Els equips que estaran en el sorteig són: Rayo Vallecano, Almeria, Girona, Llevant, Sevilla, Valladolid, Granada, Osasuna, Betis, Navalcarnero, València, Vila-real, Reial Societat, Alcoià, guanyador de l’Eivissa vs. Athletic Club i guanyador del Cornellà vs. Barcelona.