Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi UPV

Experts debatran al Campus d’Alcoi de la UPV sobre internacionalització i el futur de l’empresa familiar

La Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’ organitza les I Jornades d’Internacionalització i empresa familiar que comptarà amb representants de l’administració i de diferents universitats. Se celebraran al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV). Concretament en la Sala de Graus “Roberto García Payá” de l’Edifici Carbonell el dijous 29 de setembre des de les 10 h. No és necessària la inscripció prèvia.

L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi i el Campus d’Alcoi de la UPV, i compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç. Està dirigit al món empresarial, estudiants, docents i societat en general interessada en la temàtica de les jornades.

La inauguració comptarà amb la presència d’Antonio Francés, alcalde d’Alcoi; Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV; Pablo de Gràcia, president de la Cambra de Comerç d’Alcoi; i Antonio Giménez, director de la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’.

Durant tota la jornada intervindran Alfonso Ortega, vicedegà de la facultat de Dret de la UMH; María Elena Cobas, catedràtica de Dret Civil de la Universitat de l’Havana; Magnolia Pardo, professora titular de Dret Administració en la Universitat de Múrcia; Amparo Bonet, professora de la UPV i llicenciada en Dret i ADE; Eva Pachá, llicenciada en Dret, especialitzada en Dret Societari i Concursal; i Paco Expósito, responsable de l’Oficina Accelera PIME de la Cambra de Comerç d’Alcoi.

El director de la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’, Antonio Giménez, agraeix la implicació de tots els organitzadors i col·laboradors i apunta que es donarà informació que “la societat de les comarques centrals ha de conéixer”, ja que es tractaren temes com a “internacionalització de les empreses, contractació i fiscalitat internacional, mitjans de cobrament i pagament internacionals afegint un component com el blockchain”. A més, en aquesta trobada es tractaran temes d’empresa familiar com “la successió de l’empresa familiar mortis causa o la nova llei concursal que es tramita actualment en el Congrés dels Diputats”. Des del Campus d’Alcoi de la UPV es convida a tots els interessats a assistir.

Programa de la Jornada


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

271