Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Agres Alcocer de Planes Alcoi Alcoleja Alfafara Alqueria d'Asnar, l' Banyeres Benasau Beniarrés Benimarfull Cocentaina Gaianes Gorga Millena Muro d´Alcoi Penàguila

Huit productors representaran la gastronomia de l’Alcoià i el Comtat a la fira Alicante Gastronómica

  • L’estand de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat estarà ubicat al pavelló 2, carrer 3, número 140.
  • Professionals i públic en general podran descobrir productes de la zona com olis, vins, licors, mels i conserves.

 

La gastronomia de l’Alcoià i el Comtat tindrà representació a la fira Alicante Gastronómica, que s’inaugurarà el pròxim divendres 24 de setembre i es podrà visitar fins dilluns 27 en IFA. La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha tornat a cedir el seu espai a la fira als vertaders representants de la gastronomia de les comarques: els productors de la zona. Oli de Filaters, Masía la Mota, la Pericana de Muro, Oli el Comtat, Mediterranean Nature Life, Celler Gurgu, Mel Palmer i Licores Sinc seran els embaixadors dels sabors de l’Alcoià i el Comtat a l’estand de la Mancomunitat a Alicante Gastronómica, el número 140, ubicat al pavelló 2, carrer 3.

 

A l’estand de la Mancomunitat es podran degustar i adquirir, en diferents moments, vins i licors, olis, mel i conserves elaborades de manera tradicional als municipis de les comarques, amb el sabor inconfusible de les comarques de muntanya. La fira estarà oberta al públic de 10 a 21 h, excepte dilluns, que ho farà fins a les 18 h.

 

Per a les persones que no puguen visitar la fira, tots aquests productors estan presents, a més, a AgroAlcoiàComtat, el portal en què es poden trobar els millors productes agroalimentaris de proximitat i fer-ne comanda còmodament des de casa. Tant la participació a Alicante Gastronómica com la plataforma AgroAlcoiàComtat són actuacions de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat per a visibilitzar els productors agroalimentaris de les comarques amb l’objectiu d’impulsar l’economia local i fomentar un consum conscient, de proximitat i més ecològic, a la vegada que es dóna a conéixer la qualitat dels productes i la gastronomia de la zona.

 

Alicante Gastronómica comptarà amb més de 250 estands en què descobrir diferents propostes gastronòmiques i hi haurà ponències, tallers, cates i concursos. L’entrada a la fira és gratuïta i l’aforament estarà controlat en tot moment.

 


242