Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Jornada d’oportunitats en Compra Pública d’Innovació

Les instal·lacions d’Àgora han acollit aquest dimecres, 24 de novembre, una jornada sobre l’Impuls i Gestió de la Compra Pública Innovadora en el marc de l’Agenda Urbana.

La jornada, dedicada a empreses, universitats, instituts tecnològics i altres agents d’innovació ha sigut presentada per Olivia Estrella López, secretària general de l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI) i pel regidor d’Innovació, Indústria i Activitats i Societat Digital de l’Ajuntament d’Alcoi, Jordi Segura.

Durant la sessió s’han desgranat els reptes i oportunitats identificats dins de l’Agenda Urbana al voltant de la Compra Pública Innovadora i a més, s’ha actualitzat al costat de l’ecosistema d’innovació local el mapa de demanda primerenca.

Aquest taller s’engloba en el projecte del consistori de posada en marxa de processos i instruments de promoció de la innovació a nivell municipal, orientats a avançar cap als objectius previstos abans de 2030, tal com es recull en l’Agenda Urbana. D’aquesta manera, aquest projecte, finançat per l’Agència Valenciana de la Innovació, aposta per continuar impulsant processos de compra pública d’innovació lligats, en aquest cas, al desplegament dels projectes continguts en el Pla d’Acció Local de l’Agenda Urbana d’Alcoi. Aquest projecte permetrà, així, posicionar-se a a la ciutat com a entitat local líder en la combinació de les polítiques de promoció de la innovació i les de desenvolupament urbà sostenible.

Més noticies

«Mudakids», la millor iniciativa de la tercera edició d’Activa Àgora

Redacció

«L’Alcoi modern també és modernista» Opinió de Toni Francés

Redacció

«Esmorzar saludable» compleix 5 anys i, en aquest temps, s’ha consolidat com una de les activitats de la Regidoria d’Educació que més demanda té

Redacció

«Dones literàries», un cicle amb les escriptores més rellevants de la narrativa actual

Redacció

«Avalem Joves» ja ha donat treball en Alcoi a prop de 400 joves

Redacció

“muBoma, un Museu ple de Nadal”

Redacció
1070