Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi Generalitat Valenciana

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha visitat les instal·lacions d’ACIF, l’Agrupació contra Incendis Forestals d’Alcoi, amb motiu del seu 30 aniversari.

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha visitat les instal·lacions d’ACIF, l’Agrupació contra Incendis Forestals d’Alcoi, amb motiu del seu 30 aniversari.

Bravo i l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, han destacat la important tasca que realitza d’aquesta entitat, que ha aconseguit diferents reconeixements com la Medalla al Mèrit de la Protecció Civil.

 

La visita ha aprofitat per a donar a conéixer de primera mà a la consellera les instal·lacions i el sistema de treball d’aquesta entitat, que està formada per voluntaris i està acreditada per l’agència de seguretat i resposta a a les emergències com una de les entitats de voluntariat autoritzades a treballar en l’extinció d’Incendis Forestals.

La consellera de Justicia, Interior y Administración Pública, Gabriela Bravo, ha visitado las instalaciones de ACIF, la Agrupación contraincendios Forestales de Alcoy, con motivo de su 30 aniversario.

Foto 3. Visita ACIF de la Consellera de Justícia, Gabriela BravoFoto 2. Visita ACIF de la Consellera de Justícia, Gabriela BravoFoto 1. Visita ACIF de la Consellera de Justícia, Gabriela Bravo

 

Bravo y el alcalde de Alcoy, Toni Francés, han destacado la importante tarea que realiza esta entidad, que ha conseguido diferentes reconocimientos como la Medalla al Mérito de la Protección Civil.

La visita ha servido para dar a conocer de primera mano a la consellera las instalaciones y el sistema de trabajo de esta entidad, que está formada por voluntarios y está acreditada por la agencia de seguridad y respuesta a a las emergencias como una de las entidades de voluntariado autorizadas a trabajar en la extinción de Incendios Forestales.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

286