Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

La imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats estarà el cap de setmana a Alcoi

Alcoi rebrà aquest pròxim cap de setmana, 19 i 20 de novembre, la visita especial de la imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats programada amb motiu de l’Any Jubilar del Centenari de la Coronació Canònica.

 

Amb motiu de la visita, s’han organitzat una sèrie d’actes als quals estan convidats a participar tots els fidels devots que ho desitgen.

La imatge pelegrina serà rebuda aquest dissabte, 19 de novembre, a les 17 hores, al Pont de Sant Jordi

Posteriorment, la parròquia de Santa María acollirà, a les 18.30 hores, l’oració dels jòvens a la qual estan convidats a participar, de manera especial, els xiquets de catequesis i dels moviments juvenils parroquials.

La jornada del dissabte finalitzarà amb una ‘Vigília Mariana’, a les 22.30 hores.

El diumenge, 6 de novembre, se celebraran “Laudes” a les 9.00  hores i a les 11.00 l’Ofrena Oficial i la Solemne Eucaristia.

A més a més, amb motiu de la visita especial de la imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats des de la Colla de Campaners d’Alcoi, realitzaran repics a ma a les 11.00 i a les 17.00 el dia 19 de novembre i també el dia 20 a les 11.00 hores. Desrpés de 67 anys les campanes de Santa Maria tornaran a tocar-se a mà.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

280