Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi construeix un nou hort social i millora els existents

Durant l’any 2022 l’Ajuntament d’Alcoi ha portat distintes actuacions en el projecte d’horts socials. En concret s’han realitzat dues línies d’actuació una de millora i altra de construcció.

 

Pel que respecta la millora en els horts existents, s’ha incorporat WC en Zona Nord, Renfe i Batoi i s’ha dut a terme la construcció de la coberta en dos d’aquests horts, tal com ja vam informar. És important destacar que s’ha construït un nou hort social al carrer El Camí amb 6 parcel·les cedides a l’entitat AIN que ja ha pres possessió d’aquestes.

 

La inversió total és de 18.855,43 euros. i ha comptat amb una subvenció de la Diputació d’Alacant de 7.000 euros. La demanda d’horts socials va en augment i es demostra la seua utilitat tant per a fomentar l’autoconsum com les relacions socials entre els usuaris que participen. Cal recalcar que hi ha diverses entitats dedicades a activitats socials, educatives o ambientals, entre d’altres que participen activament en la gestió de les parcel·les assignades.

 

«La nostra voluntat és continuar en la millora de les instal·lacions d’horts ja existents amb més de 80 parcel·les com la recerca de noves ubicacions per augmentar aquesta dotació», ha destacat el regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre.


Notícies relacionades:

282