Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi contractarà nou persones menors de 30 anys a través del programa Avalem Joves

L’Ajuntament d’Alcoi llança una nova convocatòria d’Avalem Joves-EMPUJU 2022, el programa d’incentius a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys posada en marxa pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA).

Aquestes ajudes tenen com a objectiu que les entitats locals contracten persones desocupades menors de 30 anys d’edat, inscrites com a demandants d’ocupació en els Espais Labora de la Generalitat i com a beneficiàries en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, condicions que hauran de complir-se en el moment de la contractació.

En concret, Alcoi llançarà una convocatòria per a cobrir nou llocs de conserge (Codi CNO 58331022 CONSERGES EN GENERAL), amb contractes de 12 mesos a jornada completa que començaran a mitjan agost d’aquest 2022.

Es tracta d’un pla cofinançat per la Generalitat Valenciana i la Unió Europea, a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-20 de la Comunitat Valenciana i el Programa d’Ajuda REACT-UE com a fons extraordinari per a pal·liar els efectes de la pandèmia.

Per a efectuar aquestes contractacions, Alcoi ha rebut una subvenció de 160.447,97 euros, que completarà un any més amb aportació municipal, en aquest cas de 11.017,52 euros.

El regidor d’Ocupació, Alberto Belda, destaca que «l’Ajuntament d’Alcoi vol aprofitar aquesta iniciativa per a donar una oportunitat laboral a les persones joves, que els servisca per a adquirir experiència i obrir-se camí  en el mercat laboral. Hem vist com any rere any, les persones participants han aconseguit enllaçar aquests treballs amb nous contractes i considerem que és una cosa molt positiva».

 


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

277