Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi Diputació Alacant

L’Ajuntament d’Alcoi ha sigut beneficiari d’una subvenció de la Diputació d’Alacant per a la Conservació i Millora de Paratges Naturals Municipals

El dia 30 comença una campanya de visites al Racó Bonaventura en les que es donaran a conéixer els valors ambientals i tradicionals d’aquest paratge

En concret es duran a terme dues actuacions, la primera consistent en la construcció d’una séquia oberta per a desguassar al riu un dels tolls creats per a la reproducció d’espècies aquàtiques i la segona una campanya de visites al Racó en les que es donaran a conéixer els valors ambientals i tradicionals d’aquest paratge.

El projecte està dotat amb un pressupost total de 4.961,92 €, finançats íntegrament per la Diputació d’Alacant i es portaran a terme durant els mesos de setembre i octubre.

Les visites guiades tenen lloc els dies 30 de setembre, 1, 7, 8 i 9 d’octubre amb eixida a les 9 hores del parc de patinatge que està al costat del Col•legi Santa Ana, amb una duració entre 4 i 5 hores per a grups de 25 persones. L’activitat finalitza en el paratge, sent la tornada per compte dels participants. Les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer a: https://citaprevia.alcoi.org/ Departament: Medi Ambient, Gestió: Itinerari al Racó Bonaventura.

 


Notícies relacionades:

293