Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi UA

L’alcalde d’Alcoi i la rectora de la Universitat d’Alacant acorden reforçar la relació entre totes dues institucions

Amparo Navarro i part del seu equip directiu han revisat al costat de l’alcalde, Toni Francés, els diferents projectes que porten avant de manera conjunta

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha mantingut aquest divendres una reunió de treball amb la rectora de la Universitat d’Alacant (UA), Amparo Navarro, en la qual s’han abordat els diferents projectes que totes dues institucions porten en comú.

En la trobada, totes dues parts han expressat la seua voluntat de reforçar les seues aliances que abasten tant l’extensió universitària com l’activitat cultural, la investigació i la docència, remarcant la importància del treball desenvolupat des del campus d’Alcoi i des de l’Estació Científica Font Roja Natura de la Universitat d’Alacant.

Així mateix, s’ha expressat la necessitat de donar continuïtat i reforçar la Càtedra d’Art Contemporani de la Universitat d’Alacant Antoni Miró, especialment en aquest moment en el qual l’artista rebrà la Medalla d’Or i la distinció com a Fill Predilecte d’Alcoi. Sobre aquest tema, la rectora de la Universitat d’Alacant ha recordat l’adhesió a aquest nomenament, al qual la institució s’ha sumat també com a integrant de la Xarxa Lluis Vives d’Universitats.

Navarro ha subratllat el compromís que la UA té amb Alcoi, destacant l’ampliació del conveni del campus universitari, “un projecte que suposa un esforç molt important per a la Universitat i que ens agradaria veure ampliat i dotat d’una identitat pròpia i distintiva”. De fet, aquest curs es graduarà la primera promoció d’estudiants que han cursat tots els seus estudis al campus alcoià.

Per part seua, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha fet palés la voluntat de l’Ajuntament d’Alcoi de continuar col·laborant i estrenyent els llaços amb la institució acadèmica. “Alcoi és una de les poques ciutats que compta amb dos campus universitaris, una cosa fonamental per a contribuir a la generació i retenció de talent, la creació d’oportunitats i de riquesa”, ha indicat l’alcalde.

En la reunió han sigut presents la vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat, Rosario Ferrer; el vicerector d’Estudis, Qualitat i Llengües, Francisco Torres; la Vicerectora de Cultura, Esports i Extensió Universitària. Catalina Iliescu; la secretària general de la UA, Esther Algarra; i el coordinador de l’Estació Científica Font Roja Natura, Andreu Bonet. Per part de l’Ajuntament d’Alcoi, ha acompanyat a l’alcalde el regidor d’Universitats i Formació, Alberto Belda.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

274