Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, envia un missatge a l’inici del curs escolar

L’Ajuntament d’Alcoi informa:

Hui comença el curs escolar amb un total d’11.038 matriculacions a la ciutat. Per nivells hi ha 1.741 en Infantil, 3436 en Primària, 2682 en ESO, 704 en Batxillerat, 2424 en FP i 51 en el CPEE Tomás Llácer.
L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha desitjat un bon curs per a tot l’alumnat i les seues famílies així com per als equips docents i tot el personal que treballa als centres educatius.

També ha recordat que es tracta d’un curs marcat de nou per la Covid-19 i que es mantenen moltes de les mesures que tan bé van funcionar el curs passat, com l’ús correcte de les mascaretes, la distancia física interpersonal, i la ventilació que han demostrat la seua eficàcia per a la reducció de la transmissió.
Així mateix, ha incidit en «què podem mirar el futur amb un major optimisme, ja que el nivell de vacunació és molt alt. Pràcticament tots els xiquets i xiquetes majors de 12 anys tenen almenys una dosi i molts d’ells la pauta completa de vacunació igual que la majoria de la població d’Alcoi, per tot açò sabem que les nostres escoles són espais segurs davant de la pandèmia».

Per altra banda recordem també s’està treballant, dins de les obres del Pla d’Accessibilitat al voltant d’uns quants centres educatius com en la zona de Salesians Sant Vicent Ferrer, en la zona entorn del Campus d’Alcoi de la UPV. Ja s’han acabat també les obres del carrer Barranc del Cint al costat de La Salle, a més s’ha actuat en Horta Major, Andreu Sempere i també a la zona de Santa Ana. En general està ampliant-se les voreres i rebaixant les mateixes per fer-les accessibles.

Més noticies

«Mudakids», la millor iniciativa de la tercera edició d’Activa Àgora

Redacció

«L’Alcoi modern també és modernista» Opinió de Toni Francés

Redacció

«Esmorzar saludable» compleix 5 anys i, en aquest temps, s’ha consolidat com una de les activitats de la Regidoria d’Educació que més demanda té

Redacció

«Dones literàries», un cicle amb les escriptores més rellevants de la narrativa actual

Redacció

«Avalem Joves» ja ha donat treball en Alcoi a prop de 400 joves

Redacció

“muBoma, un Museu ple de Nadal”

Redacció
1097