Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

L’associació LGTBI Ponts d’Igualtat torna amb una segona edició dels premis Arc de Sant Martí

L’associació LGTBI, del municipi alcoià, Ponts d’Igualtat, torna amb una segona edició dels premis Arc de Sant Martí en reconeixement del treball d’institucions o associacions que han treballat i col·laborat amb la fi donar visibilitat, denunciar i avançar cap a la no discriminació de les persones LGTBIQ+.

Es lliuraran un total d’11 premis. Cinc d’elles són a persones particulars per la seua implicació des de diversos sectors: del món sanitari, del món esportiu, del món rural, de la cultura,i d’Igualtat. Els altres sis premis són a entitats.

Els premis es lliuraran en una gala este dissabte 24 de febrer al Teatre Principal d’Alcoi a les 19:30, en el que serà una festa amb actuacions musicals, i. Tot amb la presentació del periodista alcoià Gabri Pascual i Ajo Valls.

Uns premis que comptaran amb la presencia dels diferents representacions de les associacions LGTBIQ+ de la provincia, les Mancomunitats, consistori d’Alcoi, conselleria, diputats autonómica, diputat provincial i la Delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé.

 


246