Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

S’esgoten els bons de consum a través d’internet   

 

S’ha reservat una quantitat per a la venda presencial aquest divendres en l’Oficina de Comerç

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alcoi anuncia que s’han esgotat els Bons de Consum ‘Reactivem Alcoi’ disponibles per a adquirir a través d’internet. No obstant això, s’ha reservat una quantitat d’aquests bons per a la seua venda presencial, aquest divendres, en l’Oficina de Comerç.

Per a dur a terme aquesta campanya, l’Ajuntament ha comptat amb una subvenció de 277.040 euros de la Diputació Provincial d’Alacant, que ha atorgat al municipi el 100% de l’ajuda sol·licitada en l’última convocatòria d’aquest programa.

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, destaca l’èxit de la convocatòria a la qual s’han adherit més de 200 comerços i establiments d’hostaleria, així com l’impacte per a l’economia local, que suposa una injecció de més de mig milió d’euros. Segons subratlla Moltó, «ens sembla una iniciativa molt útil per a potenciar el consum de proximitat i reactivar l’economia local, al mateix temps que ajudem a la butxaca dels consumidors, que és sempre el nostre objectiu».

La campanya es va iniciar el 9 de setembre i s’han posat a la venda bons per valor de 20, 50 i 100 euros fins a un import màxim de 140 euros per persona, que es podran canviar en els establiments inscrits fins al pròxim 9 d’octubre de 2022.

Aquest divendres, 23 de setembre, es podran adquirir bons de manera presencial en l’Oficina de Comerç, al carrer Sant Francesc, 18. L’horari serà de 10.00 a 14.00 hores i les persones interessades hauran de personar-se amb targeta bancària per a fer el pagament, ja que no es podrà pagar en metàl·lic.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

290