Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Torna el CampusTec, el campus d’estiu tecnològic del Campus d’Alcoi de la UPV

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) organitza una nova edició de CampusTec . El període d’inscripció finalitza el 28 de juny i està obert a estudiants de tots els cursos d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. El CampusTec s’organitzarà del 4 al 15 de juliol en horari de 9 a 14 h en les instal·lacions del Campus d’Alcoi.

 

L’objectiu del Campus tecnològic és familiaritzar als estudiants amb les últimes tecnologies de manera divertida i en les quals es combinarà l’entreteniment i l’aprenentatge. Es treballaran diferents tècniques de programació que es combinaran amb programari de simulació.

Es combinaran xicotetes explicacions teòriques amb el desenvolupament tutoritzat dels exercicis i projectes proposats que realitzaran els estudiants.

Tota la informació la podeu aconseguir en ciencia@epsa.upv.es i en el telèfon 96 652 84 08. Les inscripcions s’han de formalitzar en campustec.epsa.upv.es/.

Al llarg de dues setmanes, els participants donaran curs a la seua creativitat desenvolupant xicotets projecte cientificotècnics en àmbits tan atractius com la robòtica, disseny i fabricació digital, programació d’interfícies, disseny i desenvolupament de videojocs.

En el CampusTec col·laboren Multiscan Technologies, Generació Espontània UPV, Interactive UPV, Gromep UPV, l’obra social Caixa Ontinyent i les càtedres signades amb l’Ajuntament d’Alcoi (Smart City i Alcoi Ciutat del Coneixement).


Preinscripció en graus i dobles graus

A més de la celebració del CampusTec, el termini de preinscripció de graus i dobles graus impartits al Campus d’Alcoi de la UPV estarà obert del 20 de juny al 8 de juliol en aquest enllaç.

Aquesta és l’oferta formativa:
Grau en Informàtica Industrial i Robòtica
Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE)
Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes
Grau en Enginyeria Informàtica
Grau en Enginyeria Elèctrica
Grau en Enginyeria Mecànica
Grau en Enginyeria Química
Doble Grau ADE + Turisme
Doble Grau ADE + Enginyeria Informàtica

En el moment de realitzar la preinscripció, és molt important l’ordre en el qual s’escriuen els graus, a causa del funcionament de les llistes d’espera. Per exemple, si una persona obté plaça en el grau que ha posat en segon lloc, es queda en llista d’espera del grau que ha posat en primer lloc, però desapareix de les llistes d’espera dels graus que ha posat per davall, és a dir, en tercer, quart, cinqué i successius llocs.


241