Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Torna el Nadal Esportiu en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre

 

Tindrà lloc en tres torns 27 i 28 o 29 i 30 de desembre o 2 i 3 de gener.

Un any més el Centre d’Esports i la direcció i tècnics del complex esportiu municipal Eduardo Latorre organitzen per a aquestes vacances nadalenques una escola de multiesport dirigida a xiquetes i xiquets nascuts entre el 2010 i el 2016.

Els inscrits podran participar i coneixeran diferents modalitats esportives amb sessions preparades per tècnics especialitzats i pensades per a divertir a través de l’esport de la raqueta, jocs populars, judo i jocs d’aigua i natació.

Els dies en què es desenvoluparà l’activitat estaran dividits en tres;  27 i 28 o 29 i 30 de desembre o 2 i 3 de gener en horari de 9.30 a 13.30 hores.  Es continuarà amb tres com el darrer any, quan es va ampliar amb un torn més per poder augmentar la participació.

Tots els inscrits podran participar dos dies, o gaudir de més torns si queden places lliures. S’haurà de triar el torn prioritari i a més indicar l’opció dels altres torns.

La inscripció serà gratuïta amb places limitades. La preinscripció es realitzarà en línia mitjançant el formulari de la web (https://www.alcoi.org/ca/areas/deportes/index.html) el dia 13 de desembre a partir de les 09.30 hores i finalitzarà el 14 de desembre a les 14.00 hores Aquesta preinscripció no garanteix la plaça. Els llistats provisionals es faran públics a la web del Centre d’Esports i a les Instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre el 21 de desembre únicament amb un identificador.

En el cas d’inscripcions duplicades, tan sols es tindrà en compte la última enregistrada, sempre que aquesta tinga totes les dades correctes.

«El Nadal Esportiu és un activitat que ja s’ha convertit en una tradició més del Nostre Nadal i en la que de forma divertida, els xiquets i xiquetes juguen al mateix temps que gaudeixen d’un temps d’oci saludable en dies que no tenen classe», ha explicat el regidor d’Esports, Alberto Belda.

 


239