Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Un total de 5 projectes per a la nostra ciutat es poden votar als Pressupostos Participatius de la Generalitat

La fase de votació serà del 14 al 30 de setembre. La regidoria de Democràcia Participativa i Transparència posa a disposició de tota la població d’Alcoi un punt d’informació perquè la ciutadania puga fer efectiva la seua participació en el procés de votació.

Hui ha començat la votació dels Pressupostos Participatius de la Generalitat Valenciana on cinc projectes per a la nostra ciutat es podran votar després d’haver acomplit amb els criteris de viabilitat tant tècnics com econòmics. Del total de 13.763.500 euros que tenia la Generalitat per a les Comarques Centrals, han superat els criteris de viabilitat projectes valorats en un total de 7.966.000 euros, dels quals 2.360.000 euros són de projectes per a la nostra ciutat. Aquests cinc projectes i la seua valoració són:

  • Construcció d’un Pàrquing per a l’Hospital Verge dels Lliris, 500.000 euros.
  • Rehabilitació del conjunt històric del Molinar, 940.000 euros.
  • Rehabilitació del centre històric d’Alcoi, 200.000 euros.
  • Rehabilitació del Teatre Principal d’Alcoi, 120.000 euros.
  • Adquisició d’espai fabril per a dur a terme un Ateneu de creació i fabricació, 000 euros.

Les votacions les poden fer totes les persones registrades en GVA Participa i amb l’usuari verificat de manera virtual, en la pestanya de Pressupostos Participatius de GVA Participa https://gvaparticipa.gva.es/budgets. També hi haurà ordinadors d’ús públic a les tres biblioteques municipals per a poder participar en el procés, a més per facilitar aquesta tasca, la regidoria de Democràcia Participativa i Transparència posa a disposició de tota la població d’Alcoi un punt d’informació al departament de Participació Ciutadana perquè la ciutadania puga fer efectiva la seua participació en el procés de votació dels projectes dels pressupostos Participatius GVA. El departament de Participació ciutadana està ubicat al carrer Pintor Casanova, número 10, segon pis. Cal reservar cita per a fer el tràmit a la plataforma de cita prèvia de l’Ajuntament d’Alcoi (https://citaprevia.alcoi.org/) o al telèfon 965537202, en horari d’atenció al públic de 10.00 a 14.00 h.

Recordem que ja s’han posat en marxa els Pressupostos Participatius de la ciutat d’Alcoi per a l’any 2022. La presentació de propostes s’inicia a partir del 27 de setembre i hi haurà tres vies: en línia, presencial a les urnes i als tallers participatius.

Pots consultar tota la informació en la pàgina web https://www.alcoi.org/ca/areas/participacion_ciudadana/proyectos/presupuestos_participativos_2021/  o en www.alcoiparticipa.com

«Animem a tota la ciutadania a participar i votar els projectes que han eixit viables als pressupostos participatius de la Generalitat Valenciana, cinc dels quals milloren la nostra ciutat. És a dir, dels diners que s’executaran les nostres comarques 7.966.000 euros, 2.360.000 vénen a parar a la nostra ciutat el que suposa un 29,62%, una quantitat molt significativa que demostra i fa palés la inquietud per millorar del nostre poble. Des del Departament de Democràcia Participativa i Transparència volem facilitar la participació del màxim nombre de gent possible. També és important recordar que ja hem començat el procés dels pressupostos participatius de l’Ajuntament d’Alcoi. La ciutadania ja pot anar pensant les propostes que podrà presentar en benefici de tota la ciutat a partir del dia 27», ha destacat la regidora de Democràcia Participativa i Transparència, Teresa Sanjuán.

 

Més noticies

«Mudakids», la millor iniciativa de la tercera edició d’Activa Àgora

Redacció

«L’Alcoi modern també és modernista» Opinió de Toni Francés

Redacció

«Esmorzar saludable» compleix 5 anys i, en aquest temps, s’ha consolidat com una de les activitats de la Regidoria d’Educació que més demanda té

Redacció

«Dones literàries», un cicle amb les escriptores més rellevants de la narrativa actual

Redacció

«Avalem Joves» ja ha donat treball en Alcoi a prop de 400 joves

Redacció

“muBoma, un Museu ple de Nadal”

Redacció

Deixa el teu comentari / Deja tu comentario

1155