Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alqueria d'Asnar, l'

El divendres 22 de setembre arranca la setmana gran de les Festes Patronals de l´Alqueria d´Asnar i Intercomarcal Televisió estarà present

L’Alqueria d’Asnar espera l’arribada de les seues Festes Patronals amb ganes i il·lusió.  El divendres 22 de setembre arranca la setmana gran de les Festes Patronals.

Intercomarcal Televisió emetrà en directe l´acte del Pregó el divendres i l’entrada de Moros i Cristians el dissabte.

 

 

 

 

El divendres dia 22 de setembre, la festa s’obrirà amb un volteig de campanes, i donarà pas al partit de pilota valenciana amb jugadors i jugadores d’elit. Cap a les 20:30h tindrà lloc una de les novetats de les festes d’enguany, i és que, es farà un pregó en el qual s’aprofitarà l’ocasió per a retre homenatge a la Filà Verdugos pel seu 50 aniversari.  Finalitzat el pregó es farà un nou volteig de campanes, castell de focs d’artifici i una cercavila. L’orquestra Montecarlo serà l’encarregada d’amenitzar aquesta primera nit de festes patronals.

Per al dissabte 23 setembre el dia tornarà a començar amb el volteig de campanes que donarà pas a la diana. Al matí continuaran els actes religiosos, i a la vesprada arribarà altre dels moments més especials d’aquestes setmanes de celebracions, l’entrada de Moros i Cristians. En aquest acte participaran unes 250 persones sense sumar totes les bandes de música. La nit finalitzarà amb una gran festa per a celebrar aquest dia tan esperat per als habitants de l’Alqueria d’Asnar.

En el dia 24 de setembre, el dia es dedicarà al patró, Sant Miquel Arcàngel, a les 10h volteig de campanes i cercavila. A les 11:45h ofrena de flors al patró. A les 12h Solemne Missa Major canta pel cor orfeó contestà Just Sansalvador. A les 13h processó en honor a Sant Miquel Arcàngel. A les 14h cercavila i mascletada a la Plaça del País Valencià. A les 19h Passeig amb disfresses i a les 21h castell de focs. A les 22h es realitzarà una barbacoa popular amb xaranga i concurs de disfresses a la Plaça del País Valencià.

Per al dilluns 25 de setembre,a les 10h volteig de campanes i a les 11h gran fira per als menuts a la Plaça del País Valencià. A les 12h Solemne Missa i a les 15h Paelles per a tots a la Plaça del País Valencià. A les 18h tots a berenar xocolatada i a les 18:30h a jugar al Bingo

El dia 29 de setembre, divendres, finalitzaran els actes amb motiu a les festes patronals, ja que aquest és el dia de Sant Miquel Arcàngel. Una solemne missa serà l’acte central d’aquest dia, i una vegada finalitzada, l’Alqueria d’Asnar podrà acomiadar-se de les seues festes fins l’any 2024 amb un concert oferit per La Xafigà.

 

 

 


Notícies relacionades:

252