Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Banyeres

Festes de Banyeres de Mariola: Ofrena flors, Àngelus, Concurs de Bandes i Entrada (dia 22 d´abril de 2022)

Enguany els carrers de Banyeres de Mariola tornen a viure les Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi. De nou la música, els vestits, el confeti i la pólvora tornen a ser els protagonistes d’aquestos dies. L’alegria i els somriures es compartixen per tot arreu. Banyeres de Mariola mostrarà amb orgull la gran tradició de les seues festes que parlem dels seus arrels i la seua història.

Des d’Intercomarcal Televisió acompanyem al poble de Banyeres de Mariola en la celebració de les seues festes patronals, perquè sentim la festa i volem fer-la arribar a cada casa, perquè aquestos dies siguen inoblidables per a tots i totes.

 

Ofrena de flors:

 

 

El dia 22 d’abril el poble de Banyeres de Mariola oferix els seus rams de flors al Patró Sant Jordi. Capitanies, festers i festeres viuen amb emoció aquest moment que anuncia l’arribada de l’esperada Entrada de Moros i Cristians. A més, amb el res de l’àngelus i la mascletà, la música passa a ser la protagonista indiscutible. 

 

Rés de l’Àngelus, himnes i Concurs de Bandes:

1ª PART:

 

2ª PART:

Entrada:

Després de dos anys sense celebracions festives, Banyeres ha gaudit com mai de la seua Entrada de Moris i Cristians, Somriures, abraços i les millors gales per a celebrar aquesta anisada entrada on les capitanies, la música, i la festa ha lluit com mai. Un èxit de participació ha fet que aquesta entrada siga inoblidable per a totes i tots. 

 


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

273