Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Banyeres

Banyeres de Mariola rendeix homenatge a Sant Jordi (actes dia 23 d´abril de 2022)

A primera hora del matí se celebra la diana, en la qual una esquadra de cada comparsa, desfila i concursa amb la resta pel primer premi, realitzant coreografies militars que ens recorden a l’origen de la festa. 

 

CONCURS DE CAPS:

Enguany els carrers de Banyeres de Mariola tornen a viure les Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi. De nou la música, els vestits, el confeti i la pólvora tornen a ser els protagonistes d’aquestos dies. L’alegria i els somriures es compartixen per tot arreu. Banyeres de Mariola mostrarà amb orgull la gran tradició de les seues festes que parlem dels seus arrels i la seua història.

 

MISSA MAJOR :

A mig dia Banyeres viu amb emoció la Missa Major en honor al seu Patró, en el seu dia gran. Envoltat de tot el poble, Banyeres rendeix homenatge a Sant Jordi mitjançant aquesta Missa Solemne  i la posterior Processó. 

 

 

 

DESFILADA INFANTIL:

 

 

 

PROCESSÓ:

 

 

Des d’Intercomarcal Televisió acompanyem al poble de Banyeres de Mariola en la celebració de les seues festes patronals, perquè sentim la festa i volem fer-la arribar a cada casa, perquè aquestos dies siguen inoblidables per a tots i totes.


Notícies relacionades:

286