Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Banyeres

Celebrem els 50 i 60 anys d’aniversi de bodes

Banyeres celebra l’amor d’una forma molt especial ambs les persones que perduren i demostren la importancia de la confiança entre dues persones, per aixó valoren a través d’un acte a tots els matrimonis que continuen la lluita de l’amor.

Es diu que l’amor és entiment cap a una altra persona que naturalment ens atrau i que, procurant reciprocitat en el desig d’unió, ens completa, alegra i dóna energia per a conviure, comunicar-nos i crear. Així ens ho van fer sentir els primers protagonistes, FRANCISCO BELDA LLOPIS i MARUJA SILVESTRE SEMPERE.

L’amor també és una decisió deliberada, una intenció o un projecte de vida. Com a tal, és un valor fruit de la maduresa. Una persona que pren la decisió d’estimar és aquella que posa en primer lloc la valoració i el bé de l’altre. Exemple d’això SALVADOR DOMENECH GALVÁN i PILAR IVARS que després de 50 anys, segueixen amb la mateixa il·lusió del primer dia 

 

 

 

El 60 aniversari del matrimoni es diu noces de diamants no per casualitat, sinó perquè un diamant, a més de ser una de les pedres precioses més benvolgudes del món, també és resistent i la seua lluentor no s’apaga amb els anys. El diamant també sol ser la pedra triada per als anells de compromís perquè està carregada de simbolisme de l’amor etern. “Un diamant és per sempre” i representa l’amor mutu i el lliurament d’una parella que treballa la relació i la nodreix perquè no muira. Representació d’això, RAMÓN CRUZ CORTÉS i MARIA DOLORES PASCUAL BAS 

 

 

Les Noces d’Or signifiquen que heu compartit una vida sencera al costat de la vostra ànima bessona, un privilegi no reservat per a tothom. És també el moment perfecte per a tirar la vista arrere i reviure amb nostàlgia, però plens d’alegria, el vostre gran dia. Sens dubte, un dels més importants de la vostra vida, per la qual cosa ha romàs durant tot aquest temps en la vostra ment i en el vostre cor. Però també el moment ideal per a recordar amb afecte tot el camí que heu recorregut junts, els vostres assoliments com a parella, l’arribada dels fills primer i dels néts després… Així doncs coneixem a dues ànimes bessones, que la destinació els va unir i ells dues van lluitar per mantenir aqueixa flama, Ximo Tomás Moncho i Vicenta Gómez Micó.

1 comment

Laura noviembre 11, 2023 at 10:33 pm

Que boni! Lola i Ramón son

Contestar

250