Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Banyeres

Intercomarcal Televisió emet en directe les Festes de Moros i Cristians de Banyeres de Mariola 2024

Des del dia 21 amb el Trasllat del Patró Sant Jordi, fins el dimarts 25 d´abril, serà possible veure en directe per Intercomarcal Televisió tots els actes festers. La cobertura tècnica d’enguany comptarà amb tres càmeres per a no perdre ni un detall de l’espectacle, captar l’emoció i la resposta del públic i dels protagonistes de la festa.

També a través de www.intercomarcal.com o del nostre Facebook (Intercomarcal Televisión) podran seguir els actes en directe:

https://streamingtvi.gestec-video.com/banyeres.html

Aquests dies tornen en directe amb tots els actes de Festes de Moros i Cristians de Banyeres de Mariola a la televisió Intercomarcal.

La cobertura tècnica d’enguany comptarà amb una dotació de tres  càmeres per a no perdre ni un detall de l’espectacle de l´Entrada i de tots els actes festers, captar l’emoció i la resposta del públic i dels protagonistes de la festa: capitans, ballets, esquadres especials i tots els protagonistes de la festa.

Amb un gran desplegament tècnic, posarem en valor el detall i el desenvolupament de l´esdeveniment de les festes per a tota la provincia.

A més, durant aquest dies, Intercomarcal Televisió Alcoià tindrà una programació pròpia de les Festes de Moros i Cristians de Banyeres de Mariola.


243