Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Banyeres

Les Festes de la “Malena 2022” tornen amb un programa replet d’activitats

Les celebracions començaran aquest cap de setmana amb danses populars al carrer, concurs de paelles, el Festival de Cors, celebrant el 50 aniversari de la Coral Mariola i una partida de raspall que es durà a terme el diumenge al carrer La Creu.

Danses populars al carrer

 

 

Concurs de paelles

 

50 aniversari de la Coral Mariola:

 

REPORTATGE AMB LA CONFRARIA, LA SOCIETAT MUSICAL DE BANYERES DE MARIOLA, L’AGRUPACIÓ MUSICAL “LA NOVA”, LA COMISSIÓ DE LES FESTES I EL SOPAR DE GERMANOR

1A PART

2A PART

 

 

La pròxima setmana tornarà el cinema a la fresca i els sopars al pati de la Malena amb diferents propostes culturals i gastronòmiques.

 

Programació la Malena 2022

 

El cap de setmana del 15 al 17 de juliol serà el torn de la Fira d’Artesans i Mercat Medieval. També del XXXVII Festival de Bandes de Santa Maria Magdalena, amb la participació de la Unió Musical de Montesa, la Societat Musical Banyeres de Mariola i la Colla de Dolçainers El Braçal.

Finalment, del 21 al 25 de juliol se celebraran els actes litúrgics en honor a Santa Maria Magdalena. Cal recordar que el dijous 21 hi hauran balls populars a càrrec del Grup Aires de Mariola i un espectacular Correfoc a càrrec de la Colla de Dimonis La Quarantamaula, per acabar amb una Revetla Popular amb l‘Orquestra Seven Crashers.

 

1 comment

Julia julio 13, 2022 at 12:01 am

Hola,
Em diuen Julia.
El dia 8 per la nit vau vindrer a Banyeres de Mariola i vau entrevistar a un grup d e gent, desde gent adulta fins a un grup adolescent. Com puc accedir a eixos videos, ja que esperava poder veure’ls retrasmitits al següent dia, però no els vaig vore.
Ja en dieu,
Gràcies.

Contestar

Notícies relacionades:

296