Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Banyeres

Programa especial telemàtic amb motiu del Pregó i Presentació de Capitans 2020

Programa especial telemàtic amb motiu del Pregó i Presentació de Capitans 2020

La festa a Banyeres de Mariola, que està declarada d’interés turístic nacional, rememora la victòria cristiana aconseguida per intercessió del sant patró de la vila. Hui compartim amb tots vostès aquest programa especial sobre les Festes de Moros i Cristians de Banyeres de Mariola. Com si ens trobarem al Teatre Principal de Banyeres de Mariola, hui els oferirem diferents Presentacions de càrrecs festers i Pregons, que ja formen part de la història de la població junt amb un seguit de reportatges sobre el patrimoni tan meravellós que conserva la població. Perquè des d’Intercomarcal TV volem estar al costat del poble de Banyeres en aquestos dies en els quals començarien els actes festius en honor a Sant Jordi.

Parlarem amb els Presidents i Presidentes de les 10 Filaes i amb els Capitans i Capitanes 2020. També entrevistarem al Pregoner 2020 Raül Sanchís així com a l’Alcalde Josep Sempere i Castelló i la Regidora de Festes Beatriz Francés Tortosa.

Hui Intercomarcal TV portarà la festa a cada casa, nosaltres posarem la música, les banderes, els escuts i el vestits perquè, encara que a casa, la festa continua viva i esperem que la puguen celebrar tan prompte com siga possible.

Des d’Intercomarcal TV volem agrair la col·laboració de totes les persones que tan amablement ens han obert les portes de les seues cases per a parlar-nos sobre la gran festa de Moros i Cristians de Banyeres de Mariola.

Visca Banyeres de Mariola! Visca la Festa! Visca Sant Jordi!

1ª PART:

2ª PART:

3ª PART:

4ª PART:

5ª PART:

6ª PART:

7ª PART:

8ª PART:


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

278