Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Banyeres

Reportatge especial amb motiu de les Festes de La Relíquia de Banyeres de Mariola 2023

Banyeres de Mariola última els preparatius per a  les Festes de La Relíquia de Banyeres de Mariola, les quals se celebraran en aquest municipi “Porta de la Mariola”, de l’1 al 3 de setembre de 2023. Intercomarcal Televisió estarà molt present en aquestes esperades celebracions que tenen un intens programa molt complet d’actes festers, lúdics i religiosos.

Aquestes festes estan declarades d’Interés Turístic Provincial, i enguany es commemora el 243é aniversari de les Festes de La Relíquia. Per això des d’Intercomarcal Televisió els hem preparat un reportatge especial sobre aquestes Festes on podran conéixer aquesta celebració i un poc més si cap sobre el municipi de Banyeres de Mariola. No s’ho perden!! 

 

 

El primer cap de setmana de setembre Banyeres de Mariola (situat a la comarca de l’Alcoià)  celebra les seues festes de La Relíquia de Sant Jordi Màrtir. És una oportunitat perfecta per a tornar a reviure la màgia de les Festes de Moros i Cristians. Divendres (La Vespra) és el dia dedicat als xiquets, amb música i jocs i una desfilada infantil. Dissabte, és el dia de l’Entrada triomfal de les tropes de la creu i les hosts de la mitja lluna; els carrers s’omplin de música, bon ambient, colorit i vestits de festa…, on en aquesta gran desfilada de L’Entrada a les 17:30h llueixen les seues millors gales les diferents Comparses, càrrecs festers i els nous Capitans. I diumenge, la Solemne Missa Major, la Desfilada infantil, i la Processó de la Relíquia de Sant Jordi tanca els actes festers amb un castell de focs artificials en el seu honor.

Els convidem a gaudir de les Festes de La Relíquia de Sant Jordi i a visitar Banyeres de Mariola.

 

6 comentaris

Pedro Miguel Ferri garcia septiembre 6, 2023 at 7:17 pm

Felicidades por el trabajo que realizáis, pero por favor decir bien los nombres de los cabos de las fiestas de Villena sobre todo la de Nerea Ferri Íñiguez
ferri sin z y sin s , gracias y un saludo

Contestar
Pedro Miguel Ferri garcia septiembre 6, 2023 at 7:55 pm

Comparsa de Piratas, Nerea Ferri Íñiguez

Contestar
Carla septiembre 5, 2023 at 10:18 pm

Felices fiestas Villena!! María y carla

Contestar
Alfredo septiembre 5, 2023 at 6:10 pm

Villena hoy se va por lo alto !!

Contestar
Alfredo septiembre 5, 2023 at 6:19 pm

Saludos desde Fuengirola , sobretodo a mi amigo Álfredo que está por ahí

Contestar
Migela marine septiembre 2, 2023 at 3:15 pm

Estic llun i vosaltres macosteu ala festa grasies

Contestar

Notícies relacionades:

301