Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Banyeres

Últim acte de l´Agrupació Musical “La Nova” de Banyeres de Mariola amb motiu de la festa a Santa Cecília i del 25 aniversari

La setmana passada,l ´Agrupació Musical “La Nova” de Banyeres de Mariola, va dur a terme l’últim acte de la festa a Santa Cecília i del 25 aniversari.

En aquesta ocasió van convidar a tots i totes les persones que han format part de la entitat i als amics que han estat durant aquestos anys al seu costat.

Agrupació Musical “La Nova” de Banyeres de Mariola:

Iniciàvem l’acte donant la benvinguda als nous membres, Javier, Vanessa, Aurora i Lidia. Tot seguit, feiem un reconeixement als músics que encara continúen en actiu i fan 25 anys de músic, Mari Luz, “Xiuela”, “Paquito” i “Taino”, també reconeixiem la tasca dels primers valents i valentes que van donar sentit al projecte de banda que hui és una realitat. Als expresidents, als directors que han estat al front de la banda i al director actual, tampoc podiem deixar-los en l’oblit. Son i seràn sempre part de La Nova.
Destaquem la visita dels representants de l’Ecce-Homo y Redención de Alicante i dels Agrupación de Escuadras de Arcabuceros “Virgen del Castillo”. Va ser tot un plaer tindre’ls amb nosaltres.
També possavem fi a la junta directiva de Bartolomé Francés i presentàvem a la nova presidenta, Maria Ferre. Recolliem la distinció dels 25 aniversari, entregada personalment per un membre de la junta directiva de la FSMCV i vam fer entrega a tot el poble de Banyeres d’un llibre i un detall dels nostres 25 anys, el qual el recollia l’alcalde Josep Sempere.”

 

 


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

272