Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Beneixama

El poble de Beneixama es prepara per a viure la festivitat de Sant Joan

L’Ajuntament de Beneixama ha preparat diversos actes per a celebrar la festivitat de Sant Joan els pròxims dies 23 i 24 de juny. Tot començarà el dijous a les 20:30 hores quan els festers agafen les banderes dels seus respectius masets. A continuació, res de l’Àngelus davant de l’ajuntament i cercavila d’encesa de fogueres. A les 00:30 hores, tindrà lloc l’acte de Nomenament del Capitans i Capitanes per a les pròximes Festes de 2022. En acabar, s’acompanyaran els nous càrrecs fins a l’ermita per a iniciar el càntic de l’Aurora.

La celebració continuarà el divendres 24 pel matí. A les 11:30 hores tindrà lloc una cercavila a càrrec de la S.M. La Pau des de l’esglèsia fins a l’Ajuntament. A les 12:00 hores es celebrarà la Missa Major en honor de Sant Joan Baptista. En acabar, acompanyament de les autoritats eclesiàstiques a la Casa Abadia i, tot seguit, mascletà i Vi d’Honor per a les autoritats.

Per la vesprada, a laes 20:00 hores, concentració en l’Ajuntament dels càrrecs festers, i a les 20:30 hores, tindrà lloc la Processó de la imatge de Sant Joan des de l’esglèsia parroquial.


241