Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Biar

Biar assisteix a la fira de Barcelona B Travel

En el certamen es van promocionar productes locals com l’oli d’oliva, el torró i la ceràmica artística

NP. 21/03/2024. Biar va assistir al saló del Turisme de Barcelona, B Travel. L’Ajuntament va acudir a l’esdeveniment dins de l’estand Costablanca dedicat al turisme industrial i al costat dels municipis de Castalla i Villena.

L’Oficina de Turisme de Biar va presentar en aquest certamen productes locals com l’oli d’oliva de la Cooperativa de Llauradors i Ramaders, una mostra de la ceràmica artística Maestre i de torró d’Heretat de Soler. Igual que en la passada fira de Madrid FITUR es van lliurar globus als assistents posant en rellevància la marca Biar Bellesa Interior.

Biar es va presentar en aquesta fira, que manté els mateixos valors que l’aposta local pel turisme de qualitat i sostenible. En aquest sentit, l’alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, ha indicat que “en aquesta fira s’han vist reflectides les grans tendències de present i futur del sector com la sostenibilitat, l’experiencialidad o la transformació digital i aqueix és el camí que ens hem marcat a Biar guiats pel pla estratègic que
aprovem recentment”.

 


240