Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Biar

Biar estrena un cor de més de dos metres a l’esplanada del santuari

 

El monument emmarca una de les panoràmiques més boniques del municipi, perfecta per a fer-se una foto

 

1/06/2023. Biar té cor. L’Ajuntament de Biar ha decidit col·locar un cor d’acer tallen amb un tractament d’oxidació a l’esplanada del santuari. L’escultura està estratègicament per a oferir al turista la millor vista de Biar, inclòs el castell. Així, pretén convertir-se en un símbol del municipi i formar part de l’àlbum fotogràfic que els turistes fan a Biar

 

 

El cor està dissenyat com un marc perquè  turistes i veïns del municipi capturen el meravellós paisatge  envoltat de naturalesa i  el castell  i el nucli urbà. El particular photocall permanent és de grans dimensions, aconseguint els 2.40 x 2.40 metres i va ser realitzada en la localitat, concretament en la quasi centenària artesania de forja Talleres Navarro.

El santuari i la zona verda on se situa és un dels llocs més visitats del municipi. Per això, la Regidoria de Turisme ha decidit que aquest era el millor lloc per a instal·lar-lo. En aquest sentit el regidor de Turisme, Roberto Díez, indica que “el cor és el lloc ideal per a prendre una bona foto. La seua instal·lació obeeix a les peticions i indicacions que els empresaris turístics ens han fet”. “Aquesta és una de les actuacions que en aquests últims anys hem realitzat per a potenciar i impulsar el turisme en la localitat”, assegura Díez.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

285