Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Biar

Biar llança un projecte per a visibilitzar els sectors econòmics

L’Ajuntament de Biar, en concret l’Agència de Local de Desenvolupament, ha posat en marxa un projecte innovador destinat a visibilitzar els sectors econòmics de Biar, principalment la indústria així com el comerç i restauració.

L’acció – “L’era del canvi 4.0 de la indústria al turisme” s’ha dividit en dues parts. D’una banda, un canal de *podcast, en el qual els empresaris de Biar estan comptant processos i productes innovadors i per un altre, unes jornades sobre innovació, que tindran lloc el 6 d’octubre a la Casa de Cultura de Biar.

Les jornades donaran principi a les 16.00 hores del dia 6 d’octubre i en el programa està prevista la benvinguda, la presentació de les noves i actualitzades pàgines de l’Ajuntament de Biar així com una taula redona en la qual participaran el CEEI, Districte Digital i Fundeun.

El plat fort de la jornada és un taller-conferencia dels dos professors de ESIC, Fran Torreblanca i Paco Lorente, que porta per títol La innovació divergent: Els 7 pecats laterals. També s’entregaran els guardons SICTED a les empreses que s’han distingit amb el segell de qualitat turística

Si vols ser el primer@ en inscriure’t en la jornada, ací tens el formulari d’inscripció

Els programes de cadascun dels empresaris els anirem pujant a xarxes, però si vols escoltar els primers, aquest és l’enllaç.

 


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

282