Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Biar

Biar organitza un Fòrum empresarial per a fomentar la innovació

  • El programa de les jornades vespertines compta amb un taller-conferencia de Torreblanca i Lorente sobre creativitat i una taula redona sobre innovació

Biar es postula com a referent industrial a la província. L’alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, i la vicepresidenta de la Diputació d’Alacant, Ana Serna, inauguraren les Jornades “L’era del canvi 4.0 de la indústria al turisme”, que s’han programat a la Casa de Cultura de Biar aquest dijous que ve 6 d’octubre

A l’acte també ha acudit el Secretari Autonòmic de Turisme, Francisco Colomer, que ha lliurat els distintius SICTED a les 11 empreses, que en 2022  l’han aconseguit o renovat. Després del lliurament d’aquests segells de qualitat, s’ha realitzat una taula redona en la qual han participat representants de les tres entitats de la província d’Alacant des de la qual es potencia i impulsa la innovació com són Districte Digital, Fundeun i el Centre d’Empreses Innovadores d’Elx (CEEI-Elx).

 

El director de Fundeun, Rafael Lafont, Myla Schyeva del departament d’innovació de Districte Digital i Alexandra Marín del CEEI han analitzat els reptes de les empreses, en concret de les indústries, en matèria d’innovació. Els experts han plantjat quins canvis han d’assumir els empresaris en un entorn en contínua transformació.

La clausura de l’acte ha estat realitzada pel professors d’ESIC Business School, Francisco Torreblanca i Paco Lorente. De reconegut prestigi en el món empresarial i en la docència i experts en màrqueting estratègic. Torreblanca i Lorente, oferiran un taller-conferencia que porta per títol, “La innovació divergent, els 7 pecats laterals”. La ponència pretén aportar recorreguts mentals per a incentivar la creativitat i, per tant, la innovació en l’univers empresarial.

En l’acte també s’han presentat els últims treballs webs implementats per l’Ajuntament: la guia comercial i de serveis i la pàgina del polígon industrial. La primera va comptar amb una ajuda de la Diputació Provincial d’Alacant i la segona, amb una subvenció de l’IVACE. També es donarà a conéixer el redissenye de la pàgina web municipal biar.es. Així mateix, s’explicarà, per part del regidor d’Indústria, Comerç i Turisme, Roberto Díez, el projecte global “L’era del canvi 4.0 de la Indústria al Turisme”. L’acció encaminada a visibilitzar els sectors productius de Biar és un canal de pódcast, en el qual publiquen les converses que s’han mantingut amb els empresaris de Biar, sobre els seus projectes, processos o productes innovadors.

 

 

 


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

270