Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Biar

Biar treballa per a aconseguir un nou centre multiusos amb auditori

 

El Col·legi d’Arquitectes assessorarà en la redacció del concurs per a la reforma de l’antiga fàbrica JESMAR

El Col·legi Territorial d’Alacant assessora l’Ajuntament de Biar per a la redacció del concurs de projectes per a l’edifici multiusos en l’antiga fàbrica de nines JESMAR, situada en el centre històric del municipi. Amb aquest motiu, la demarcació Elda-Villena-Novelda del col·legi d’Arquitectes ha signat un acord de col·laboració amb l’ajuntament.

Fruit d’aquesta col·laboració, el CTAA assessorarà en la redacció dels Plecs Tècnics i Administratius per al concurs de projectes que permeta seleccionar la millor proposta, amb especial atenció a la seua integració paisatgística en l’entorn monumental on s’emplaça. Des del CTAA es donarà difusió i publicitat al concurs fomentant una elevada participació de concursants i col·laborarà en la selecció i organització del jurat/comitè d’experts.

L’alcaldessa de Biar, Magdalena Martinez, ha subratllat que “volem que aquest concurs tinga les garanties necessàries perquè el projecte tinga les característiques tècniques i les condicions adequades per a convertir aquest edifici en un edifici multiusos on tinga cabuda l’auditori que la ciutadania ve reclamant”.

Des del Col·legi d’Arquitectes s’indica que “Volem agrair la confiança del M.I. Ajuntament de Biar depositada en el nostre col·lectiu i confiem en l’obtenció d’un resultat molt positiu per al municipi i els seus ciutadans”.


238