Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Biar

Del 17 al 19 de juliol es celebren les Jornades Trombonístiques 2024

Coneixem tots els detalls sobre les pròxims Jornades Trombonístiques 2024 que se celebren en el municipi de Biar del 17 al 19 de juliol , on es junta l´educació, la cultura i la diversió. També, estan programats diferents concerts i de gran qualitat que faran gaudir al públic assistent. No t’ho perdes!

 

Les jornades trombonísticas de Biar, en la qual es combina formació i concerts, comencen avui i s’allargaran fins al pròxim 19 de juliol. 2i2 quartet són els encarregats de donar forma a aquests cursos, que compten amb classes col·lectives i individuals i tallers en la modalitat de trombó tenor i baix.

Després de les jornades de formació es complementen amb tres concerts a l’aire lliure en la Plaça de la Constitució de Biar, a les 22.30 hores .

 

2i2 quartet
2i2quartet és un grup amb una doble faceta. D’una banda, realitza concerts i gires en àmbit nacional i internacional cuidant al màxim el seu repertori i posada en escena. D’altra banda, la seua preocupació pedagògica es plasma en el curs que realitzen tots els anys i que amb el temps s’ha convertit en les Jornades Trombonísticas.

 

 

 

 


196