Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Biar

Tretze serveis turístics de Biar renoven el segell de qualitat SICTED

Tretze serveis turístics de Biar han renovat el segell del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí (SICTED), consolidant la seua aposta per la qualitat i la millora contínua en l’atenció al visitant.

Entre els serveis que han obtingut novament aquesta certificació destaquen establiments d’allotjament, punts d’interès cultural i monumental i restauració, que contribueixen significativament al desenvolupament turístic de la regió. El segell SICTED és un reconeixement a la qualitat en la gestió interna i la capacitat de generar una experiència completa i satisfactòria per als turistes.

Els establiments reconeguts en aquesta ocasió inclouen el Museu Etnogràfic Miguel Maestre Castelló, l’Oficina de Turisme, Heretat de Soler, l’Hotel restaurant rural La Façana, l’Agència de Viatges La Façana, Casa Axier – Allotjament Rural, Masia Fontalbres – Alberg juvenil, Ceràmica Artística Maestre, Cafeteria l’Arc, Hotel rural Mes Fontanelles, Casa rural Riu i Viu, L’Adrogueria de la Terra, i Heretat de Soler Gurmet Selecció.
La renovació del segell implica no sols el reconeixement a l’esforç i la dedicació d’aquests operadors turístics, sinó també la promesa als turistes que Biar és un destí compromès amb la millora constant i l’excel·lència en serveis. Aquest distintiu assegura que els visitants gaudisquen d’experiències d’alta qualitat, la qual cosa reforça la posició de Biar com un destí atractiu per al turisme nacional i internacional.
L’alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, ha expressat la seua satisfacció per la renovació d’aquests segells: “Aquestes renovacions són el testimoniatge del seu treball i la seua dedicació a oferir una bona qualitat. Aquest assoliment reforça a Biar com una destinació turística d’elecció, on la qualitat i la satisfacció del visitant són sempre prioritàries”.


198