Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Camp de Mirra

L’atractiu de la senzillesa. L’encant del Turisme Rural

L'atractiu de la senzillesa. L'encant del Turisme Rural

Camp de Mirra està situat en un enclavament únic, envoltat de naturalesa, cultura i història. Va ser al castell de Camp de Mirra on Jaume I d’Aragó i Alfons X el Savi van signar, el 26 de març de 1244, el Tractat de Almizra, mitjançant el qual es fixaven les fronteres entre la Corona de Castella i la Corona d’Aragó.
Al Camp de Mirra podem visitar llocs que conten la seua història, com l’Església de Sant Bartolomé, l’antic safareig i l’Ermita de Sant Bartolomé, des d’on poden gaudir d’una inigualable panoràmica de l’entorn natural.

#IntercomarcalTV 𝘶𝘯𝘪𝘮 𝘱𝘰𝘣𝘭𝘦𝘴, 𝘶𝘯𝘪𝘮 𝘤𝘰𝘮𝘢𝘳𝘲𝘶𝘦𝘴, 𝘧𝘦𝘮 𝘱𝘳𝘰𝘷í𝘯𝘤𝘪𝘢.🥰

#ElCampDeMirra: El atractivo de la sencillez. El encanto del Turismo Rural 🌳🍽🚵🏘️🍲🏛️
Campo de Mirra se encuentra situado en un enclave único, rodeado de naturaleza, cultura e historia. Fue en el castillo de Camp de Mirra donde Jaime I de Aragón y Alfonso X el Sabio firmaron, el 26 de marzo de 1244, el Tratado de Almizra, mediante el que se fijaban las fronteras entre la Corona de Castilla y la Corona de Aragón.
En Campo de Mirra podemos visitar lugares que cuentan su historia, como la Iglesia de San Bartolomé, el antiguo lavadero y la Ermita de San Bartolomé, desde donde pueden disfrutar de una inigualable panorámica del entorno natural.

#IntercomarcalTV 𝘶𝘯𝘪𝘮𝘰𝘴 𝘱𝘶𝘦𝘣𝘭𝘰𝘴, 𝘶𝘯𝘪𝘮𝘰𝘴 𝘤𝘰𝘮𝘢𝘳𝘤𝘢𝘴, 𝘩𝘢𝘤𝘦𝘮𝘰𝘴 𝘱𝘳𝘰𝘷𝘪𝘯𝘤𝘪𝘢. 🥰

#turisme #turismo #fitur2021


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

272