Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Castalla

Castalla comença a dissenyar el primer Pla Municipal d’Inclusió i Cohesió Social de la localitat

El projecte compta amb el suport econòmic i la validació tècnica de Diputació i Generalitat i va a dur-se a terme a través d’Equàlitat

L’Ajuntament de Castalla ha començat els treballs per a dissenyar el primer Pla Municipal d’Inclusió i Cohesió Social de la localitat. Una iniciativa de la Regidoria de Benestar Social, que busca la col·laboració de les entitats locals per a impulsar accions públiques per a unir i cohesionar idees, persones i territoris. La regidora de Benestar Social, Maite Gimeno, ha declarat que “anem a construir una societat cohesionada, que és aquella que busca el benestar de totes les persones, combat l’exclusió i la marginació i crea sentit de pertinença, entre altres moltes coses”.

En aquest sentit, l’edil ha indicat que “fomentar la cohesió i inclusió social significa lluitar per una major inclusió, més participació ciutadana i una millor mobilitat social. En definitiva, és treballar per a crear el pegament, el nexe d’unió, que mantinga unida a tota la societat”.

Aquest pla compta amb la validació tècnica i amb el suport econòmic de la Diputació d’Alacant i de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana. El projecte va a ser dinamitzat per la consultora social EQUÀLITAT, participació i igualtat.

La regidora de Benestar Social ha assegurat que “l’actual projecte que pretenem dur a terme és una nova via, una nova oportunitat, de la que disposa el consistori per a impulsar actuacions públiques que reduïsquen els factors de desigualtat social i vulnerabilitat. Al mateix temps que es promou l’autonomia de les persones i col·lectius vulnerables, i la cohesió social, a partir de l’enfortiment dels llaços familiars i comunitaris, el sentiment de pertinença a la col·lectivitat i al territori”. L’Ajuntament de Castalla ha mostrat el seu agraïment per la col·laboració de les entitats i persones vinculades amb aquest projecte, que pretén, a grans trets, posicionar a la ciutadania del municipi en el centre de tota actuació pública. L’objectiu
és acceptar la diversitat, des d’una visió integral i transversal, i avançar en la igualtat.

Més noticies

“Construir una societat de benestar i amb futur és la nostra prioritat” Antonio Bernabeu, alcalde de Castalla

Rubén

¿CAMPO DE GOLF?

Redacció

¡MI 100 CUMPLEAÑOS!

Redacció

¡El Mig Any de Castalla s´acosta!

Redacció

“XIII Concurso de escaparates, fiestas de Moros y Cristianos”

Redacció

“El nostre poble, la nostra gent, amb imatges”

Redacció
1074