Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alacant Castalla

Descobreixen la partida d’un narcotraficant amb seu a Castalla

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues, per suposadament dedicar-se a la venda i distribució de substàncies estupefaents per diferents punts de la localitat d’Alacant. A més, a la seua casa van intervenir 3.100 grams de speed i 90 pastilles d’èxtasis, entre altres substàncies.

Després de l’anàlisi de tota la informació, els agents van realitzar diverses vigilàncies i seguiments a l’investigat, amb les quals van situar un domicili en el municipi de Castalla on podria ocultar-se la substancia estupefaent, segons ha indicat la Policia Nacional en un comunicat.
En el transcurs de la investigació, els agents van desenvolupar un operatiu policial en el qual va resultar detinguda la persona investigada, un home de 45 anys d’edat.

En el registre practicat en l’habitatge de l’arrestat, els efectius policials van intervenir 3.100 grams de speed, 46 grams de cocaïna, 49 grams de 2CB, 90 pastilles d’èxtasis, prop de mil euros en bitllets fraccionats i una envasadora al buit
Amb l’operatiu policial dut a terme, els agents ha aconseguit erradicar un “important punt de venda” de substàncies estupefaents a mitjana escala, que proveïa en diferents punts de la localitat alacantina.

La investigació ha sigut duta a terme per agents del Grup I d’Estupefaents de la Comissaria de Districte Nord d’Alacant. El detingut, amb antecedents per fets similars, va ser posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de la localitat d’Alacant.

 


239