Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Castalla Ibi Tibi

El 21 de novembre es celebrarà el XXI Pelegrinatge del Nostre Senyor Robat

Gràcies a la relaxació de les mesures sanitàries i de la important millora de les dades de la pandèmia, l’organització del pelegrinatge de Nostre Senyor Robat ha decidit celebrar aquesta romeria el diumenge 21 de novembre que ja compleix la seva XXI edició. Parlem amb José Manuel Solano, responsables de l’organització de la pelegrinació.

 

Directe:

Després d’un any d’espera, els pelegrins podran tornar a gaudir d’una jornada cultural, lúdica i religiosa que uneix Tibi, Castalla i Onil en una activitat que congrega veïns de totes les localitats de la Foia de Castalla.

Notícia:

Aquest any, l’organització del pelegrinatge ha decidit cedir part de la recaptació obtinguda per la venda dels tiquets en aquesta edició a l’Associació d’Alzheimer d’Onil i Castalla.

Per participar en aquesta romeria i disf rutar de tots els serveis inclosos a l’organització, caldrà inscriure’s en algun dels quatre punts de venda de tiquets previstos: A papereria Riber de Tibi, oficina de turisme de Castalla, al Centre Cultural d’Onil ia la redacció de Escaparate . Les places són limitades i es tancarà la compra de tiquets el dijous 18 de novembre a les 12 del migdia.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

1109