Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

1378 alumnes inicien les classes a Cocentaina

 

L’alumnat es va incorporar ahir a un curs marcat per la normalitat absoluta que ha portat la desaparició dels diferents protocols de seguretat derivats de la COVID-19.

La distribució de xiquets i xiquetes matriculats per a setembre és de 1376 persones, de les quals 437 estudiaran l’ESO, batxillerat o cicles a l’IES Pare Arques, 340 aniran al CEIP San Juan Bosco, a l’escola del Real Blanc n’acudiran 224 i al centre educatiu de Sant Francesc d’Assís 327. A més, són 48 els i les alumnes que aniran a classe a l’escola infantil municipal Sant Hipòlit.

La regidora de l’àrea, Mireia Estepa, desitjava el dia de la incorporació de l’alumnat «un curs de creixement feliç i respectuós on cada xiquet i xiqueta obtinga les ferramentes educatives que necessita per seguir madurant, atesos per un claustre apassionat pel repte de la seua professió: ser facilitadors en el procés d’aprenentatge de les persones».

Des de la regidoria d’Educació ja treballen en algunes millores per a tots els centres educatius, el manteniment del qual, correspon a l’ajuntament per tal de renovar l’equipament que les direccions escolars han sol·licitat, encara que este és un tema que correspon exclusivament a la Conselleria d’Educació que és qui ha de dotar a les instal·lacions i al personal dels recursos pertinents.


241