Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Cartell anunciador de les festes de la Mare de Déu del Miracle de Cocentaina

 

El dissabte 9 de març, el Monestir de les clarisses va descobrir el secret millor guardat de les festes Patronals marianes de 2024: el cartell que havia d’anunciar-les.
L’acte va aconseguir de nou omplir el temple de gom a gom i sota l’atenta i encisadora mirada de la Mare de Déu, Ernesto Ferrándiz i els presidents de la Pia Unió, Dolo Franco i José Torró, van destapar el cartell que ja penja de la façana del Monestir i que és l’encarregat d’anunciar la festa de la Mare de Déu del Miracle.

Ernesto tenia clar que la mirada de la Mare de Déu havia d’estar present i és per això, que va treballar molt per a que destacara, a l’igual que les gotes de suor roja que li van donar l’advocació de Mare de Déu del Miracle eixe 19 d’abril de 1520.

També podem veure al cartell una contestana recitant la súplica,  amb ella, estem representats a través d’eixa oració tot el poble i els devots de la Mareta.

Ernesto ha emprat una tècnica totalment informàtica.

Sens dubte, un bon cartell que a cop de vista, ja et diu quina és la festa a celebrar, la que Cocentaina dedica a la Mare de Déu del Miracle.

El cartell ja penja dels aparadors dels locals comercials de Cocentaina així com de la façana del Monestir.

També l’acte va servir per a presentar la revista programa de les festes de 2024, un treball que una edició més ha coordinat Joanjo Llorens i que en la portada recull, un quadre de la Mare de déu realitat per l’artista contestà Aurelio Pérez Savall de qui celebrem a més, un any de la seua mort. La revista es pot aconseguir en els llocs de costum.

 


233