Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

El passat 28 de maig va tindrer lloc al Centre Cultural de Cocentaina l’acte de cloenda del taller d’ocupació T´avalem “Descobrint l´entorn”

El passat 28 de maig va tindrer lloc al Centre Cultural de Cocentaina l’acte de cloenda del taller d’ocupació T´avalem "Descobrint l´entorn”

A l’acte van acudir personalitats com Emilia González Carrión, Directora Territorial d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, l´alcaldessa, Mireia Estepa i la Regidora de Promoció Econòmica, Mariona Carbonell, així com familiars dels alumnes, diversos tècnics i equip docent.

El projecte denominat Taller d’Ocupació T´avalem “Descobrint l´entorn”, ha comptat amb un pressupost de 194.529,60 € i ha facilitat als alumnes treballadors adquirir la certificació professional en l’especialitat de “Promoció turística local i informació al visitant”, homologada pel Servef.

Ha tingut una durada de 12 mesos (1920 hores) i s’ha format a 10 alumnes desocupats, dels quals, dos ja han trobat treball.

Després d’unes emotives i motivadores paraules de la Directora Territorial i la reproducció d’un vídeo recopilatori de totes les experiències viscudes durant l’any al curs, els alumnes van rebre el Certificat de professionalitat, que acrediten la realització amb aprofitament de l´especialitat formativa cursada.

Les accions d’aquest programa estan cofinançades pel Fondo Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

277