Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

El TAPIS estrena millores al seu pati

L’Ajuntament de Cocentaina informa:

 

La regidoria de Benestar Social millora les seues instal·lacions col·locant un tendal al TAPIS per què l’espai del pati puga utilitzar-se més sovint.

La necessitat d’aquesta millora ve motivada per fer un ús més freqüent d’un espai que s’ha convertit en un important nucli de trobada per a les persones que acudixen al taller i per a la realització d’algunes de les activitats que preparen les dos educadores socials d’aquest recurs. També s’ha equipat el pati amb un armari fet a mida, sent més de 15.500 € els que s’han invertit en aquest espai.

 

La regidora de l’àrea, Mireia Estepa, apunta que: «amb el nou tendal s’ha guanyat un espai més per dinamitzar el TAPIS i gràcies al seu tancament es podrà usar tant en ple hivern com en estiu. A més, hem de tindre en compte que aquesta situació de pandèmia les activitats en localitzacions obertes són més segures per previndre els contagis de COVID-19.»

 

Esta és una de les inversions que s’han fet al departament de Benestar Social i que prové del romanent positiu de l’ajuntament de Cocentaina i «va en la línia del govern de mantenir, millorar i crear nous espais per a la socialització de les persones», en paraules de l’alcaldessa.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

274