Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Este dissabte tindrà lloc el pregó de la Mare de Déu del Miracle a càrrec de la germana agustina de la conversió Ana Maria Juan Mira


La setmana passada es presentava la imatge anunciadora de la Festa Mariana i la revista programa de les fetes Patronals de 2023 i aquest dissabte donarem pas a la paraula amb el pregó de la Mare de Déu.
Serà la germana agustina de la conversió Ana Maria Juan Mira l’encarregada de pregonar la festa.

Ja a les 10 del matí, la colla Mal Passet amb Pep Gimeno Botifarra aniran per diferents indrets del poble anunciant l’acte del pregó. La primera parada serà al monestir de la Mare de Déu i l’última al voltant de les 12.30h a les portes de la capella de Sant Antoni, al Palau.

Ja a la nit, a partir de les 20h i en l’Església de Santa Maria es durà terme el pregó, acte que podrà seguir-se per ràdio Cocentaina i també pel canal YouTube de l’església de Santa Maria.

Amb tot hi haurà més activitats envoltant el pregó. Divendres, i amb altres germanes que acompanyaran a Ana des d’Àvila a Cocentaina, hi haurà una oració al monestir, serà a les 20.15 i dissabte, al voltant de les 11.30h del matí i als locals parroquials de Santa Maria tindrà lloc un encontre de les germanes amb els joves contestans i com els hem dit a la vesprada, la germana Ana pregonarà la nostra festa.

 


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

263