Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Eugenia Miguel nova regidora de Fira

Eugenia Miguel nova regidora de Fira

Com ja va anunciar en juny l’alcaldessa, Mireia Estepa, quan va fer públiques les delegacions de les àrees que ocuparien els i les membres del seu equip, la Fira de Tots Sants tindria un canvi de regidora una vegada passat el 2019 i així ha sigut. L’any comença amb aquest canvi que suposarà el pas d’una de les regidories de més importància a les mans d’Eugenia Miguel qui ja ocupa les delegacions de medi ambient i urbanisme, mentre que Mariona Carbonell seguirà centrada en obres i serveis, hisenda i indústria, tres regidories d’alta responsabilitat.

Mireia Estepa va explicar en el seu moment que la gestió de Mariona Carbonell al capdavant de Fira havia sigut «impecable» i «estic molt agraïda pel treball que ha fet perquè la Fira donara una passa més i que, especialment, els contestans i les contestanes ens sentirem satisfets amb la seua tradició més emblemàtica. Mariona s’ha deixat la pell amb la Fira i és un gran orgull». Amb això serà ara una nova cara, Eugenia Miguel, qui portarà ara les regnes del cavall i qui s’encarregarà de seguir treballant per mantenir les arrels de la Fira adaptant-se a les novetats que un esdeveniment d’interés turístic internacional exigix. Estepa té molt clar que «Eugenia de Miguel és una bona professional que s’esforçarà per donar a Cocentaina un esdeveniment inclusiu, sostenible i que done resposta a les necessitats comercials i d’oci que mereix la Fira de Tots Sants».

Mariona Carbonell comenta que «ha sigut un plaer i una gran responsabilitat gestionar el gran esdeveniment de Cocentaina, he pogut aprendre moltíssim i passe el testimoni a la meua companya que, de segur, treballarà molt per la Fira i el nostre poble i agraïsc a totes les persones que han estat al meu costat afrontant aquest repte». Per la seua banda, Eugenia Miguel explica que assumix la responsabilitat «amb il•lusió i tranquil•litat perquè sé que la meua companya Mariona estarà recolzant-me», afegix que «espere estar a l’altura per aportar-li totes les millores que puguen estar a la meua mà».


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

291