Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Èxit de la I Gala Vila de Cocentaina

L’Ajuntament de Cocentaina celebrava el passat dissabte 28 de gener al Teular la I Gala Vila de Cocentaina amb una fantàstica acollida.

Des de diferents consells sectorials es va proposar, fa alguns anys, l’edició d’un esdeveniment que posara el valor el treball d’algunes persones per Cocentaina, aglutinant la tradicional gala de l’Esport. Va ser el Consell de Participació Ciutadana, l’encarregat de donar l’impuls i dissenyar el tipus de certamen i la resta de consells són qui han proposat a les personalitats guardonades.

 

 

Les persones que per la seua trajectòria professional o per la seua aportació a la cultura i tradició del municipi van ser les següents:

– Les dones del Raval pel manteniment de la festa dels Nanos i la seua trajectòria de conservació de la tradició, a proposta del consell de Cultura.

– Lucas Torró, futbolista de l’Osasuna, i Rafa Valls, ciclista professional, per la seua trajectòria esportiva, a proposta del consell d’Esports.

– Vicent Torregrosa, refutat nefròleg, a proposta del consell de Participació Ciutadana.

El guardó commemoratiu ha estat dissenyat per l’escultor contestà Moisés Gil i els vídeos projectats durant la cita, són treball d’altre contestà, Jaume Bernabeu.

La gala va ser presentada per dos grans professionals de la ràdio, com són Gabri Pascual i Milagro Sellés, i amenitzada per l’escola esportiva municipal de gimnàstica rítmica i el cantant socarrat Josué Ribera.

La regidora de l’àrea i organitzadora de la gala, Maite Valls, explicava emocionada que «el major premi ha sigut veure la il·lusió de les persones que han sigut reconegudes. El certamen s’ha preparat amb molta estima i ha resultat un èxit i una vesprada molt emotiva»..

 


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

279