Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina Muro d´Alcoi

FPA Beniassèn Cocentaina-Muro obri el període de matriculació del mes de setembre

La matrícula es farà els dies 5 i 12 (dimarts de vesprada) i els dies 6 i 13 (dimecres de matí)

 

A partir del dimarts dia 5 de setembre, el centre de Formació de Persones Adultes FPA Beniassèn de Cocentaina i Muro, obrirà el període de matriculació de setembre per al curs 2023-2024.

L’horari de matrícula serà, tant a Cocentaina com a Muro, el dies 5 i 12 (dimarts) en horari de vesprada de 17 a 20 hores, i els dies 7 i 13 (dimecres) en horari de matí de 10 a 13 hores.

La informació completa amb els horaris de tots els ensenyaments i els fulls de matrícula s’han d’arreplegar en qualsevol dels dos centres o s’han de descarregar de la pàgina WEB https://portal.edu.gva.es/fpabeniassent. Tot i això, FPA Beniassèn recomana que abans de formalitzar el pagament de la matrícula, l’alumnat vinga al centre per a informar-se sobre les places que queden, ja que alguns tallers es van completar amb la matrícula del mes de juliol.

El centre amplia l’oferta educativa del curs anterior amb la preparació de les Proves d’Accés a Cicles Formatius.

Per a resoldre qualsevol dubte, l’equip directiu recomana posar-se en contacte amb el centre en els telèfons 965533650 de Cocentaina i 608563587 de Muro.

FPA Beniassèn recorda tots els models de formació que oferix: ensenyaments reglats (alfabetització, persones neolectores, educació de base i Graduat en Educació Secundària), programes formatius (tots els nivells de valencià de la JQCV, castellà i valencià per a persones migrants, anglés i informàtica) i formació no formal o tallers (teatre, pintura i dibuix, activitats de manteniment –ioga, zumba, balls de saló, pilates–,
guitarra i bandúrria, l’entorn a peu, restauració de mobles, ceràmica, confecció…).

L’equip directiu recorda que les classes per a tots els grups i per a tots els ensenyaments començaran a partir del dia 19 de setembre en l’horari que corresponga a cada grup.

Cocentaina-Muro, 1 de setembre de 2023


238