Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Haré de tu vida un libro: Visitarem Cocentaina per a parlar sobre el llibre El Libro de los Saludos  de Olga Capdevila (Autora Ilustradora) i Arianna Squilloni (Autora)

Hui al Programa Faré de la teua vida un Llibre visitarem Cocentaina per a parlar sobre el llibre El Libro de los Saludos  de Olga Capdevila (Autora Ilustradora) i Arianna Squilloni (Autora)

  • Sabies que quan li dius «Ciao» a algú li estàs dient que eres el seu esclau? O que moltes formes de salutació consisteixen precisament a desitjar-li salut a l’altra persona, mentre que dir «Hola» o «Hello» no són més que maneres de cridar l’atenció? 

 

El llibre de les salutacions proposa un recorregut per la història, usos i costums de les formes de salutació entre la gent. Gaudeix d’aquest viatge sorprenent i erudit per la història cultural de la humanitat, un viatge fascinant que ens convida a recordar que no som individus aïllats, sinó que pertanyem a la mateixa gran família. I que les xicotetes interaccions quotidianes entre les persones són allò que ens fa realment humans.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

281