Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Il·lusió, retrobaments, cultura, esport i convivència a la Setmana Cultural de Majors de Cocentaina

  • Una gran setmana que volem de la qual volem fer-los partíceps amb aquest reportatge. A més a més, tenim la sort de poder assitir a un dels assajos de la Coral i la Rondalla l’Amistat. Així que si volen escoltar bona música i compartir la il·lusió dels majors de Cocentaina., els convidem a gaudir d’aquest reportatge. 

 

L’Associació de Pensionistes de Cocentaina celebra la seua Setmana Cultural. Una Setmana intensa plena d’activitats per a tornar a gaudir de la convivència dels majors de la localitat. Tot un seguit de propostes, culturals on la música i el cant coral seran les protagonistes, així com les esportives amb campionats i trobades de gimnàstica. I no podem deixar de banda, la missa, les xarrades, l’homenatge a Vicent Soler Ripoll i Victoria Albors Barrachina, el ball i les paelles que són part indispensable. 

 

 

Una gran setmana que volem de la qual volem fer-los partíceps amb aquest reportatge. A més a més, tenim la sort de poder assitir a un dels assajos de la Coral i la Rondalla l’Amistat. Així que si volen escoltar bona música i compartir la il·lusió dels majors de Cocentaina., els convidem a gaudir d’aquest reportatge. 

 


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

277