Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

L’ Ajuntament de Cocentaina, nou membre de l’ Associació de Fires Espanyoles

L' Ajuntament de Cocentaina

L’AJUNTAMENT DE COCENTAINA I PUIBLISERVIC CANÀRIES, NOUS MEMBRES DE L’ASSOCIACIÓ DE FIRES ESPANYOLES

L’Associació de Fires Espanyoles continua creixent en número e importància gràcies a la incorporació de dos nous socis, després d’aprovar la seua admissió la seua Junta Directiva, que va celebrar el 17 de desembre la seua última reunió de l’any, en IFEMA, Fira de Madrid.

En aquesta reunió es van tractar a més, entre altres assumptes, els pressupostos de 2019 i 2020, les activitats dutes a terme per les seues comissions de treball i plans per a l’any vinent, activitats formatives i estudis, així com les eleccions a la presidència que es duran a terme en la pròxima Assemblea General.

Els membres de la Junta Directiva van donar la benvinguda a Susana Cortés, Directora General de FEVAL, Institució Firal d’Extremadura, qui va assumir fa uns mesos el càrrec i que assistia per primera vegada a una de les reunions d’ AFE.

Un dels nous socis que s’ha incorporat a la AFE és l’Ajuntament de Cocentaina, població de la província d’Alacant, que ha sol•licitat l’admissió com a soci organitzador. La institució organitza la tradicional Fira de Tots els Sants, la celebració dels quals coincideix sempre amb la festa anual del mateix nom -reconeguda d’Interés Turístic Internacional- als carrers i places que conformen gran part de la població. En 2019 s’ha celebrat l’edició número 673, sent, per tant, una de les fires més antigues d’Espanya. La primera edició d’aquest certamen va tindre lloc en 1346, gràcies al privilegi atorgat per Pere “el Cerimoniós”, II de València i IV d’Aragó, per a celebrar-la.

Es tracta d’una fira multisectorial, de tres dies de duració, dirigida al públic en general, amb una oferta molt variada de productes: activitats agrícoles i ramaderes, exposició de maquinària i automoció, artesania, mercat àrab, mercat medieval, productes típics, alimentació, atraccions i altres activitats, que rep edició rere edició a milers de visitants.

D’altra banda, la Junta Directiva va aprovar la sol•licitud d’admissió de Publiservic Canàries com a membre col•laborador, una signatura de Tenerife, constituïda en 2003, de gestió i explotació de suports publicitaris i exclusivistes en publicitat de vehicles de transport públic.

L’empresa, en procés d’expansió, té delegacions en Gran Canària i a Madrid i compta amb un sistema nou i sostenible de publicitat en papereres de cartó per a recintes públics i esdeveniments, anomenat Publicbin. El seu Director General, Tomás Armando Martín, va manifestar fa unes setmanes el seu interés perquè la seua empresa forme part de l’Associació de Fires Espanyoles, per entendre que els seus productes i activitats són d’utilitat per al sector.

Amb aquestes dues noves incorporacions, AFE totalitza 27 membres, entre socis organitzadors i col•laboradors.

En paraules del President d’AFE, Xabier Basañez, “Pròxims al tancament de l’exercici anual, donem una calorosa benvinguda a aquests dos nous membres. És una satisfacció que continuem creixent en nombre de socis i que l’ AFE guanye en representativitat a nivell nacional. Això ens fa veure el futur amb major optimisme i a continuar esforçant-nos per defensar els interessos dels nostres socis i del conjunt de la indústria firal espanyola”.

L’Associació de Fires Espanyoles és una entitat sense ànim de lucre, creada en 1964, que tanca l’any amb prop de 690 esdeveniments, la major parteix fires comercials i congressos. L’associació representa el 90% de l’activitat firal a Espanya, que al seu torn és un dels principals països d’Europa en matèria de fires, juntament amb Alemanya, Itàlia, França, Turquia i Regne Unit.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

290