Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

La junta de govern local aprova les bases del C’CREA per continuar ajudant als nous negocis de Cocentaina

22 de setembre la junta de govern local va aprovar la convocatòria de les bases del programa C’CREA destinades al foment de l’activitat econòmica a Cocentaina. Aquesta convocatòria abarca les anualitats 2020 i 2021, ja que per la pandèmia no es van poder convocar les de l’any anterior.

Un dels requisit bàsics per poder ser beneficiari/a, a banda de tindre l’activitat econòmica en Cocentaina, es haver iniciat l’activitat a partir de l’1 de setembre de 2019, més de tindre tota la documentació urbanística i ambiental que siga d’aplicació, en vigor, és a dir, tindre la llicència per tal de que l’establiment puga estar obert legalment; també la justificació d’unes despeses d’entre 5.000€ i 15.000€ forma part dels requisits de les persones sol·licitants. La quantia màxima de l’ajuda serà de 3.000€ podent-se incrementar en 1.500€ més en el cas de poder accedir als complements socials previstos en les bases.

Cal recordar que hi han complements a les quanties subvencionades si l’activitat econòmica està situada al casc històric o si es considera d’especial interès. Per a la presentació de sol·licituds el termini serà 20 dies hàbils des de la publicació de l’extracte en el Butlleti Oficial de la Província d’Alacant (BOP) i mitjançant la seu electrònica de l’Ajuntament.

Mariona Carbonell, regidora d’Hisenda explica que: «amb l’aprovació d’aquestes bases es pretén seguir donant impuls a l’activitat econòmica de Cocentaina i estar al costat dels nous/ves emprenedors/es que hagen tirat endavant amb el seu model de negoci, cosa que sempre es beneficiosa per al poble. També hem optat per afegir l’any 2020 per no deixar enrere les persones que en plena pandèmia van decidir de forma valenta obrir el seu negoci».


Notícies relacionades:

1129